2012. április 13., péntek

Kettesben, alvó gyerekek mellett 2.

4. Közös zenehallgatás, régi felvételek lejátszása
Azt hiszem nem kell boncolgatnom a témát. Minden párnak megvannak a kedvenc zenéi, együttesei. Biztosan nem mindennap hallgatjuk őket, úgyhogy egy kis nosztalgiázás csak örömet okozhat.

5. Szomszédok látogatóban
Nálunk mindig sok a sürgés-forgás. Vagy mi megyünk, vagy hozzánk jönnek. Egy altatás utáni borozgatás szomszédokkal, barátokkal ugyanolyan jótékonyan hat mindkettőnkre, mintha egyedül maradnánk. Elalvás előtt "kifecsegni" őket, beszélgetni a hallottakról. Ez mind új lendületet ad a következő naphoz!

6. Egy este a Tiéd, egy az Enyém
Mindketten szeretünk a másik nélkül is kikapcsolódni, kicsit szórakozni. Szükség van erre is, ugyanúgy hozzátartozik a kettőnk kapcsolatának és magammal való kapcsolatnak az ápolásához. Mi ezt úgy rendeztük el, hogy egy este a férjemé, amikor ő mehet el a barátaival és egy este az enyém, amikor én mehetek el a barátnőimmel.

7. Egy este a Közös
Sosem maradhat el a közös sütés-főzés, az azt követő közös rendrakás a konyhában, majd filmnézés! Heti egyszer egy este!

...de ha lenne egy nagy erkélyünk vagy egy hatalmas kádunk zuhanyzó helyett, máris kibővülne a lehetőségek tárháza! Remélem, Nektek van :)


3 megjegyzés:

  1. Nekünk van kádunk, hatalmas, csak éppen a vízhőmérsékletünk nem azonos. Úgy 6-7C különbség van kettőnk között. Persze azért próbálkozunk, de minden esetre nem visszük túlzásba.

    VálaszTörlés
  2. Ó, ha nekünk ilyen problémáink lennének! Vízhőmérséklet... :)))

    VálaszTörlés
  3. Ugye- ugye? Nem is gondolnád, hogy ez is lehet probléma.De természetesen nem ez a legnagyobb akadály jelen helyzetünkben, hanem az altatás körüli mizéria.
    Miután Alma közölte apukájával,hogy az egyedül alvás ideje még nem most fog eljönni, így egy pár évig még küzdhetünk vele.

    VálaszTörlés