2012. március 25., vasárnap

Lelki feltöltődés - Programajánló

 Ha már ezen a héten a testi és lelki feltöltődésről volt szó, akkor most legyen egy- két remek program is hozzá ajánlásképpen, nem csak fiataloknak, hanem felnőtteknek és családoknak is! Éedemes körülnézni!

KIM Hírlevél 2012. tavasz


Ezen a héten két taizéi testvér látogat el Magyarország különböző városaiba. András testvér és  Francesco testvér március 23-án, pénteken lesznek Budapesten.

A péntek esti imaóra előtt 18:30-kor kezdődő találkozón bibliai bevezető és beszélgetés lesz, a közös imát a szokott időben 19:30-kor tartjuk, utána agapéval folytatják az együttlétet. Szeretettel várnak Titeket a katakombába (Bp. V. Ferenciek tere, Kárpátia udvar, IV. lépcsőház).


A „Metropoliszok evangelizációja” folytatódik március 25-én a Bazilikában. Ez alkalommal Szent Márk evangéliumát hallhatjátok és elmélkedhetitek végig.



Délután 3-tól lesz gyülekező, 15:30-kor Bíboros atya elkezdi az Evangélium felolvasását, majd fiatalok folytatják. Az egyes részek között zenei betétek lesznek a Quo vadis (Rákosszentmihály) együttes közreműködésével. Szünetben tea-pogácsa vár Titeket a Bazilika előtt,
18 órakor szentmise, melynek főcelebránsa természetesen ezúttal is Dr. Erdő Péter bíboros atya. Zenei szolgálat:  Imperfectum együttes



Ifjúsági Passió - szabadtéri passiójáték Pécsett az Ifjúság világnapján
2012. április 1. 15:00-17:00
Az Ifjúság Világnapján több, mint 80 fiatal jeleníti meg Jézus Krisztus szenvedéstörténetét Európában egyedülálló módon: egy interaktív előadás keretében a Tettye magaslatainak 5 helyszínén. Részletek és kulisszatitkok: https://www.facebook.com/IfjusagiPassio
Legyél te is részese: jelentkezz Lankó Berninél a passio@pecsikatifi.hu e-mail címen!




Márianosztrai Ifjúsági Gyalogos Zarándoklat
2012. április 28-30.

„Hited meggyógyított!” A gyógyító Jézussal kelünk útra az idei márianosztrai zarándoklaton. Vár a Pilis, a Dunakanyar, lejtők és emelkedők az úton is, lélekben is – de az utat együtt, egymást segítve járjuk!



Nagymarosi Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat
2012. május 19.

Egy utolsó erőgyűjtés a tavaszi vizsgaidőszak előtt? Vár az örökifjú, idén negyvenéves Nagymarosi Találkozó Találkozó, vár a Duna-part, a harmatos fű, sok fiatal és Ő, Akiért újra és úrja elmegyünk a Dunakanyarba…Isten Országa köztünk van!

És mellette a Gyerekmaros, hogy ne csak a szülőknek, hanem a gyerekeknek is érdekes legyen. http://www.gyerekmaros.hu.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése