2014. február 10., hétfő

Programajánló!


 Kedves olvasó!


Február harmadik hetén tartandó programokból válogattam felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Mazsolázz kedvedre, melyhez kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánok!

Dinók nyomában: A kiállítás megtekinthető Budapesten a Savoya Park Bevásárlóközpontban, minden nap 10-19 óráig.
"...Szeretnénk hidat építeni a gyermekek és a múzeum világa között, hogy kíváncsian és bátran induljanak tovább megszerezni az ismereteket."

Bábos torna: Foglalkozás Budapesten a Eötvös u. 10. alatt az Eötvös Kulturális Színtéren 1-3 éves gyermekek részére. Játszunk, énekeljünk, mozogjunk együtt minden kedden 10:30-11:00-ig.

Te meséd: Foglalkozás 4-7 éves óvodások számára a Millenáris Teátrumban.
A Te Meséd foglalkozás ötvözi a drámajátékot, a népmeséket és a kreatív foglalkozásokat. Ezáltal fejlődik a gyermek szókincse, képalkotási képessége, önkifejezési eszköztára.
   
Tánc: Csillagszemű gyermek néptánc oktatás Budapesten az Eötvös u. 10. alatt. Óvodás és kisiskolás gyerekek számára külön korcsoportban szerdai és pénteki napokon. A jelentkezés folyamatos.

Alkotó műhely: Gyöngy és bőr, szombaton de. 11 órától Budapesten az Eötvös u. 10 alatt. 7-99 éves korig várják neves iparművészek az alkotni vágyókat.

Tudomány: Kis természetbúvárok szakköre hétfőn délután Pécsett a Tettye Oktatási Központban, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szervezésében.

Meseovi: Kispesten, a Wekerlei Kultúrházban, kedden délután bábos huncutságok 4-6 évesek számára.

Fesztivál: Budapesten szerdától vasárnapig tart a 2. Halfesztivál. Az érdeklődők megismerhetik  a magyarországi tavakban és folyókban élő halakat és azok elkészítési módjait.

Európa pont: Szerdán este 19 órától Budapesten a Millenárison fellép az Underdog zenekar, amely 2010-ben alakult, korábban könnyű- és komolyzenészként tevékenykedő egykor hajléktalan emberek részvételével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat támogatásával.

Bagolyles: Az Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki Helyi csoportja Miskolcon az egyetem parkjában szombaton 13 órától bagolymegfigyelést tart.

Előadás: Elégedetten az élettel című előadását tartja Pál Ferenc (Feri atya) Sopronban 13-án csütörtökön este. Lehengerlő stílusával mindenki számára érthető nyelvezettel hívja fel a figyelmet arra, hogyan is legyünk és maradjunk elégedettek.

Színház: Cserhalmi György rendezésében, Bukta Imre látványtervező, Gáspár Sándor, Kuna Károly, Derzsi János és László Zsolt főszereplésével David Pownall Mesterkurzus című darabja a Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadán látható 18-án kedden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése