2014. március 7., péntek

Babzsákfotelt mindenkinek!

Régóta nagy álmom volt, hogy babzsákfoteleket varrjak. Elsősorban a gyerekeinknek. Aztán rá kellett jönnöm, hogy a lakásunk meglehetősen kicsi egynél több fotel befogadására...de bennem csak úgy zsongtak a megvalósításra váró ötletek: különböző formájú-, mintájú-, anyagú babzsákokat álmodtam meg. És akkor elkezdtem ajándékba varrni. Kezdetben csak a nagy családban, majd ez lassan tágulni kezdett. Álmos születése után a doktornőm is ezt kapta ajándékba. Ma pedig már "babzsákról babzsákra" terjed a hír és szerencsére sokan találnak olyat az ötleteim között, amibe beleszeretnek. 


Ezt a farmer anyagból varrt babzsákot a gyerekeink kívánságára "csillagosra" hímeztem, az ülő részére, pedig egy Nap és Hold alkotta jelkép került. Sajnos a téli fényviszonyok nem a legalkalmasabbak a szép fotók készítéséhez...a színek itt sem adják vissza a valóságot...










Bulcsú egyik kedvenc délutáni pihenőhelye. De nemcsak aludni jó benne..."mesezsáknak" is hívják a nagyok, és napközben többször is bele kuporodnak mind a hárman, én pedig Álmossal az ölemben melléjük ülök és már kezdődhet is a varázslat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése